SMS de Sfanta Ana - Mesaje  de Sfanta Ana - Top mesaje de Sfanta Ana

Mesaje de Sfanta Ana - Trimite mesaje de Sfanta Ana - Top Mesaje de Sfanta Ana

Home Mesaje de Sfanta Ana Poze-fun Mesaje de Sfanta Ana Bancuri Mesaje de Sfanta Ana Felicitari Mesaje de Sfanta Ana Povestiri Mesaje de Sfanta Ana Webmaster Mesaje de Sfanta Ana Mesaje

 
 
Mesaje de Sfanta Ana


8 Mesaje de Sfanta Ana (1 pag.)Sursa: webmaster   Categorie: Mesaje de Sfanta Ana Nr. voturi Mesaj: 7 / Punctaj Mesaj: 3.29
In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata asa incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit si sa ai puterea sa lasi in urma tot ceea ce te supara, pentru a putea fi fericit! Esti un suflet minunat si ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc! Din toata inima iti urez LA MULTI ANI!
Trimiteti mesaje de Sfanta Ana pe mail !
Votati! 

Sursa: webmaster   Categorie: Mesaje de Sfanta Ana Nr. voturi Mesaj: 7 / Punctaj Mesaj: 3.29
De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit! Ma alipesc gingas si eu, dorindu-ti bine mereu. Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa! Sa-ti dea putere si tarie, ani samatosi si bucurie! Un inger pazitor .. iti doresc eu tie!
Trimiteti mesaje de Sfanta Ana pe mail !
Votati! 

Sursa: webmaster   Categorie: Mesaje de Sfanta Ana Nr. voturi Mesaj: 5 / Punctaj Mesaj: 3.20
De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit! Ma alipesc gingas si eu, dorindu-ti bine mereu. Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa! Sa-ti dea putere si tarie, ani samatosi si bucurie! Un inger pazitor..iti doresc eu tie!
Trimiteti mesaje de Sfanta Ana pe mail !
Votati! 

Sursa: webmaster   Categorie: Mesaje de Sfanta Ana Nr. voturi Mesaj: 7 / Punctaj Mesaj: 3.14
La multi ani, dragul meu ______ ! Ziua numelui tau sa-ti fie luminoasa si fericita si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!
Trimiteti mesaje de Sfanta Ana pe mail !
Votati! 

Sursa: webmaster   Categorie: Mesaje de Sfanta Ana Nr. voturi Mesaj: 5 / Punctaj Mesaj: 3.00
De-am putea din cerul noptii, iute am fura o stea, ca sa-ti punem cununa vietii, astazi chiar de ziua ta! Dar nu putem sa ajungem la stele si nici cerul nu-l cuprindem, lacrimand de neputinta dar, iti spunem zambind " La Multi Ani!"
Trimiteti mesaje de Sfanta Ana pe mail !
Votati! 

Sursa: webmaster   Categorie: Mesaje de Sfanta Ana Nr. voturi Mesaj: 6 / Punctaj Mesaj: 2.83
Scumpo, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!
Trimiteti mesaje de Sfanta Ana pe mail !
Votati! 

Sursa: webmaster   Categorie: Mesaje de Sfanta Ana Nr. voturi Mesaj: 15 / Punctaj Mesaj: 2.53
Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca atat ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!
Trimiteti mesaje de Sfanta Ana pe mail !
Votati! 

Sursa: webmaster   Categorie: Mesaje de Sfanta Ana Nr. voturi Mesaj: 32 / Punctaj Mesaj: 2.22
Fie ca sfintii ce te protejeaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!
Trimiteti mesaje de Sfanta Ana pe mail !
Votati! 
 

8 Mesaje de Sfanta Ana(1 pag.)
 
   
 
Aceasta este o colectie publica de mesaje SMS propusa de vizitatorii nostri. Daca considerati ca anumite mesaje SMS fac atingere demnitatii unei persoane nu ezitati sa ne contactati specificand acele mesaje SMS la care va referiti si argumentele dvs