SMS de Casatorie - Mesaje  de Casatorie - Top mesaje de Casatorie

Mesaje de Casatorie - Trimite mesaje de Casatorie - Top Mesaje de Casatorie

Home Mesaje de Casatorie Poze-fun Mesaje de Casatorie Bancuri Mesaje de Casatorie Felicitari Mesaje de Casatorie Povestiri Mesaje de Casatorie Webmaster Mesaje de Casatorie Mesaje

 
 
Mesaje de Casatorie


41 Mesaje de Casatorie (5 pag.)Sursa: luci92   Categorie: Mesaje de Casatorie Nr. voturi Mesaj: 19 / Punctaj Mesaj: 2.42
Nici o funie, nici un lant nu poate fereca la fel de solid, nu poate lega la fel de strans, cum o face iubirea cu un singur fir. Ea v-a unit in aceasta zi sfanta si v-a facut fericiti pentru tot restul vietilor voastre. Felicitari!
Trimiteti mesaje de Casatorie pe mail !
Votati! 

Sursa: webmaster   Categorie: Mesaje de Casatorie Nr. voturi Mesaj: 32 / Punctaj Mesaj: 2.41
Va dorim ca drumul vieti sa se scurga incet si lin si in el sa se oglindeasca CEL MAI FERICIT DESTIN
Trimiteti mesaje de Casatorie pe mail !
Votati! 

Sursa: webmaster   Categorie: Mesaje de Casatorie Nr. voturi Mesaj: 15 / Punctaj Mesaj: 2.40
Vechii greci spuneau ca la inceput, barbatul si femeia formau o singura sfera. Temandu-se ca o asemenea perfectiune ar putea sa le ia locul, zeii au despicat toate sferele si le-au aruncat pe pamant. De atunci fiecare om isi cauta jumatatea. Voi v-ati gasit !
Trimiteti mesaje de Casatorie pe mail !
Votati! 

Sursa: webmaster   Categorie: Mesaje de Casatorie Nr. voturi Mesaj: 58 / Punctaj Mesaj: 2.36
Casatoria este o binecuvantare pe care o da D-zeu cand doua suflete se unesc cu juramint inaintea martorilor vazuti si nevazuti daruindu-si dragoste lipsita de alt interes inafara de a-l face fericit pe celalalt. Fie ca mariajul vostru sa fie presarat numai cu fericire, multe impliniri sufletesti si, de ce nu, si materiale. Fie ca dragostea vostra sa ramina eterna. Iar cand viata vostra ca sot si sotie o sa va ofere si zile mai inorate sa va aduceti aminte sa fiti la fel de sensibili ca si acum grabindu-va sa alungati orice intristare din sufletul celuilalt. Cu siguranta o sa avem prilejul sa va facem urarea de "multi ani fericiti" la nunta de argint si de ce nu la cea de aur.
Trimiteti mesaje de Casatorie pe mail !
Votati! 

Sursa: webmaster   Categorie: Mesaje de Casatorie Nr. voturi Mesaj: 25 / Punctaj Mesaj: 2.36
Fie ca ziua nuntii sa ramana o clipa de neuitat in inimile parintilor nostri si a noastra ce pasim pe drumul vietii, indrumati cu mandrie si satisfactie de nasii nostri care vor veghea ca iubirea noastra sa se implineasca prin sfanta taina a casatoriei data de bunul Dumnezeu!
Trimiteti mesaje de Casatorie pe mail !
Votati! 

Sursa: mir   Categorie: Mesaje de Casatorie Nr. voturi Mesaj: 40 / Punctaj Mesaj: 2.35
Fie ca mariajul vostru sa fie presurat numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea voastra sa fie eterna! La Multi Ani!
Trimiteti mesaje de Casatorie pe mail !
Votati! 

Sursa: aditan   Categorie: Mesaje de Casatorie Nr. voturi Mesaj: 64 / Punctaj Mesaj: 2.34
Un cadou de dragoste pentru inceputul vietii voastre ca sot si sotie. Cu dragoste sa va claditi relatia si familia, cu dragoste sa va cresteti copii, cu dragoste sa va ascultati si a va sprijiniti unul pe celalalt, cu toata dragostea sa le faceti pe toate in viata si nu veti cunoaste niciodata nefericirea. Sa va iubiti din ce in ce mai mult! Casa de piatra!
Trimiteti mesaje de Casatorie pe mail !
Votati! 

Sursa: ady   Categorie: Mesaje de Casatorie Nr. voturi Mesaj: 35 / Punctaj Mesaj: 2.31
Soarele aduce un nou inceput pe care luna il tine in intuneric. Ca in cer, asa si pe pamant, caci nu exista pe lume vraja mai frumoasa decat doi oameni uniti prin dragoste in sfanta taina a casatoriei.
Trimiteti mesaje de Casatorie pe mail !
Votati! 

Sursa: webmaster   Categorie: Mesaje de Casatorie Nr. voturi Mesaj: 45 / Punctaj Mesaj: 2.27
In orice clipa petrecuta impreuna sa descoperiti noi semnificatii ale juramintelor facute in ziua casatoriei voastre.
Trimiteti mesaje de Casatorie pe mail !
Votati! 

Sursa: vln   Categorie: Mesaje de Casatorie Nr. voturi Mesaj: 150 / Punctaj Mesaj: 2.15
Cei mai buni prieteni ai vostri au ajuns in punctul in care isi vor unii destinul si prin casatorie? Va trebuie cateva sugestii pentru mesaje sau sms-uri cu frumoase urari si felicitari pentru tinerii casatoriti? Aveti mai jos cateva idei de texte frumoase pe care le folositi cu ocazia nuntii prietenilor vostri si le uram si noi Casa de Piatra!
Trimiteti mesaje de Casatorie pe mail !
Votati! 
 

41 Mesaje de Casatorie(5 pag.)
 
   
 
Aceasta este o colectie publica de mesaje SMS propusa de vizitatorii nostri. Daca considerati ca anumite mesaje SMS fac atingere demnitatii unei persoane nu ezitati sa ne contactati specificand acele mesaje SMS la care va referiti si argumentele dvs