SMS de Dor - Mesaje  de Dor - Top mesaje de Dor

Mesaje de Dor - Trimite mesaje de Dor - Top Mesaje de Dor

Home Mesaje de Dor Poze-fun Mesaje de Dor Bancuri Mesaje de Dor Felicitari Mesaje de Dor Povestiri Mesaje de Dor Webmaster Mesaje de Dor Mesaje

 
 
Mesaje de Dor


49 Mesaje de Dor (5 pag.)Sursa: luci92   Categorie: Mesaje de Dor Nr. voturi Mesaj: 9 / Punctaj Mesaj: 3.44
Te iubesc o sti prea bine chiar si cand nu esti cu mine, azi ma rog la D-zeu sa te intalnesc din nou.
Trimiteti mesaje de Dor pe mail !
Votati! 

Sursa: cioby   Categorie: Mesaje de Dor Nr. voturi Mesaj: 5 / Punctaj Mesaj: 3.40
Am auzit pe cineva soptindu-ti numele, m-am intors sa vad cine este si atunci am realizat ca era inima mea ce imi spunea ca mi-e dor de tine.
Trimiteti mesaje de Dor pe mail !
Votati! 

Sursa: lili87   Categorie: Mesaje de Dor Nr. voturi Mesaj: 17 / Punctaj Mesaj: 3.35
Tu esti departe, iar intre noi e cerul si un pamant surd de taceri. E greu sa plang de dor ,caci lacrimile singuratatii sunt amare. E greu sa uit durerea, caci dragostea adevarata nu poate fi data uitari.
Trimiteti mesaje de Dor pe mail !
Votati! 

Sursa: lili87   Categorie: Mesaje de Dor Nr. voturi Mesaj: 4 / Punctaj Mesaj: 3.25
Mi-e dor de ochii tai, de buzele tale, de chipul tau de inger Mi-e dor de clipele cand ma sarutai si imi spuneai ca nimeni si nimic nu ne va desparti. Unde esti, iubirea mea?
Trimiteti mesaje de Dor pe mail !
Votati! 

Sursa: grasu   Categorie: Mesaje de Dor Nr. voturi Mesaj: 4 / Punctaj Mesaj: 3.25
Ma gandesc la tine asa cum se gandeste un copil la viata, te doresc asa cum doreste un insetat un strop de apa, imi este dor de tine asa cum ii este dor omului de libertate Te iubesc !!!
Trimiteti mesaje de Dor pe mail !
Votati! 

Sursa: mugurel   Categorie: Mesaje de Dor Nr. voturi Mesaj: 9 / Punctaj Mesaj: 3.22
Stirea zilei : Mi-e dor de tine <br/> Meteo : Temperatura corpului meu creste cand ma gandesc la tine <br/> Sport : As face multe flotari cu tine <br/> Schimb valutar: Nu te-as schimba cu nimeni iubire
Trimiteti mesaje de Dor pe mail !
Votati! 

Sursa: vln   Categorie: Mesaje de Dor Nr. voturi Mesaj: 6 / Punctaj Mesaj: 3.17
Mi-e dor de tine.. <br/> Mi-e tare dor de tine <br/> Mi-e un dor nebun de tine! <br/> Mi-e un dor sfasietor de tine <br/> Mi-e dor in sufletul meu de tine <br/> Mi-e dor de tine in intreaga mea existenta <br/> Mi-e dor de atingerea sufletelor noastre <br/> Mi-e dor de linistea fericirii din noi <br/> Mie dor de dorul din mine, din tine , de noi <br/> Asa ca ..simplu..incet iti soptesc..te ador!
Trimiteti mesaje de Dor pe mail !
Votati! 

Sursa: aditan   Categorie: Mesaje de Dor Nr. voturi Mesaj: 7 / Punctaj Mesaj: 3.14
In vis, si-n orice clipa <br/> Eu simt suflarea ta, <br/> Usoara si grabita <br/> Ea linistea imi ia. <br/> Si buza ta fierbinte, <br/> Pe obrazul meu se lasa. <br/> Si lacrima ta fierbinte, <br/> Pe obrazul meu se varsa. <br/> Suflarea-i tot mai grea <br/> ,Dorinta se mareste. <br/> O inima te vrea, <br/> Si tot ea te iubeste. <br/> Si ochii mei salbatici <br/> Privesc tremurator. <br/> La ochii tai tesut <br/> In dragoste si dor.
Trimiteti mesaje de Dor pe mail !
Votati! 

Sursa: mugurel   Categorie: Mesaje de Dor Nr. voturi Mesaj: 3 / Punctaj Mesaj: 3.00
Multe zile si nopti fara tine... Imi spui ca pleci si apoi te-ntorci la mine... iti place sa te joci si nu e bine.. te rog nu ma mai chinui iubire... chiar de-a spune vorbe grele... de si iar nu cred in ele... ia-si da viata... el sa fie doar al meu... cate amintiri le am cu tine... pot sa-l scriu in jurnal sa-l port la mine... atunci cand mi-e grei tu ma alinti... chiar daca tu ai vrea , nu poti sa minti...
Trimiteti mesaje de Dor pe mail !
Votati! 

Sursa: mir   Categorie: Mesaje de Dor Nr. voturi Mesaj: 1 / Punctaj Mesaj: 3.00
Ma uit la cerul instelat/Si ma gandesc la tine/la ce-am pirdut ce-am indurat/cat n-ai fost langa mine... te iubesc...
Trimiteti mesaje de Dor pe mail !
Votati! 
 

49 Mesaje de Dor(5 pag.)
 
   
 
Aceasta este o colectie publica de mesaje SMS propusa de vizitatorii nostri. Daca considerati ca anumite mesaje SMS fac atingere demnitatii unei persoane nu ezitati sa ne contactati specificand acele mesaje SMS la care va referiti si argumentele dvs