SMS de Paste - Mesaje  de Paste - Top mesaje de Paste

Mesaje de Paste - Trimite mesaje de Paste - Top Mesaje de Paste

Home Mesaje de Paste Poze-fun Mesaje de Paste Bancuri Mesaje de Paste Felicitari Mesaje de Paste Povestiri Mesaje de Paste Webmaster Mesaje de Paste Mesaje

 
 
Mesaje de Paste


151 Mesaje de Paste (16 pag.)Sursa: grasu   Categorie: Mesaje de Paste Nr. voturi Mesaj: 1 / Punctaj Mesaj: 3.00
Astazi fii intelegator, fii alaturi de cei dragi, fii cel care le iarta pe toate, fii in sentimentul Pastelui. Hristos a inviat !
Trimiteti mesaje de Paste pe mail !
Votati! 

Sursa: mir   Categorie: Mesaje de Paste Nr. voturi Mesaj: 1 / Punctaj Mesaj: 3.00
Vă dorim să luați lumina<BR>Ca turiștii-n Bucovina,<BR>Ca primarul Clujului,<BR>Ca Geoană și soacra lui...<BR>Sau de nu puteți ca Geoană,<BR>Luați lumina-n garnizoană,<BR>Ori ca unii-n părăsire<BR>Vă dorim multă iubire,<BR>Iar de timpul nu-i potrivnic<BR>Să ieșiți un pic la picnic,<BR>C-un mieluț pus la proțap,<BR>Să-l dați gata dintr-un hap!
Trimiteti mesaje de Paste pe mail !
Votati! 

Sursa: ady   Categorie: Mesaje de Paste Nr. voturi Mesaj: 1 / Punctaj Mesaj: 3.00
Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat,<BR>Crede si uita tot ce-ai indurat.<BR>EL ti-e lumina, caci EL te-a creat.<BR>Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat,<BR>HRISTOS A INVIAT!
Trimiteti mesaje de Paste pe mail !
Votati! 

Sursa: ciobanu   Categorie: Mesaje de Paste Nr. voturi Mesaj: 3 / Punctaj Mesaj: 3.00
Niciodata nu e tarziu sa iti ceri iertare pentru greselile facute, dar intotdeauna e foarte greu sa ii privesti in ochi pe cei carora le-ai gresit. Acesta este momentul cel mai potrivit pentru a regreta raul facut si pentru a rosti cuvintele: IARTA-MA. Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri. Vreau sa cer iertare celor carora le-am gresit, cu voie sau fara de voie. Iar daca am nedreptatit pe cineva, nu faceti ca mine. Iar daca nu am ajutat pe cineva, nu faceti ca mine. Iar daca nu am reusit sa va arat ce e bine si ce e rau, iertati-ma. In seara asta la biserica, la ora 24, o sa cant 'Hristos a Inviat' privind spre cer. Voi stii ca fiecare prieten/a care mi-a iertat o greseala si voi fi fericit ca am invatat aceasta lectie de la voi. Sarbatori fericite!!
Trimiteti mesaje de Paste pe mail !
Votati! 

Sursa: ciobanu   Categorie: Mesaje de Paste Nr. voturi Mesaj: 1 / Punctaj Mesaj: 3.00
Sarbatoarea Pastelui ne reaminteste caci Hristos A Murit ca noi sa traim si A Inviat pt ca noi sa avem viata vesnica! Doresc ca El sa va ajute pe toti sa fiti constienti de acest lucru minunat si Hristos sa fie viu in inimile tuturor! Un paste fericit
Trimiteti mesaje de Paste pe mail !
Votati! 

Sursa: lili87   Categorie: Mesaje de Paste Nr. voturi Mesaj: 1 / Punctaj Mesaj: 3.00
Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui mielusel, colorata ca un ou de Paste si luminoasa ca Ziua Invierii ... HRISTOS A INVIAT!
Trimiteti mesaje de Paste pe mail !
Votati! 

Sursa: mary   Categorie: Mesaje de Paste Nr. voturi Mesaj: 3 / Punctaj Mesaj: 3.00
in noapte sfanta a-nvierii, lumina sa va intre-n casa, si sa aveti cu toti la masa, harul divin de-a da iertarii! HRISTOS A INVIAT!
Trimiteti mesaje de Paste pe mail !
Votati! 

Sursa: ciobanu   Categorie: Mesaje de Paste Nr. voturi Mesaj: 2 / Punctaj Mesaj: 3.00
Dumnezeul nostru Iisus Hristos... a fost biciuit si rastignic cu cruzime si rautate, de niste fiinte numite oameni .... Sper ca aceasta sa foe o lectie de viata pentru noi .... si pentru ceilalti oameni. HRISTOS A INVIAT !!!
Trimiteti mesaje de Paste pe mail !
Votati! 

Sursa: lili87   Categorie: Mesaje de Paste Nr. voturi Mesaj: 1 / Punctaj Mesaj: 3.00
De-ar fi sa vina Isus, din ceruri,inapoi <BR>E semn ca ne iubeste, ne iarta, ... spunem noi !<BR>Ca Dumnezeu exista !.. i-un lucru adevarat!<BR>Chiar maine dimineata, spui... HRISTOS A INVIAT! <BR>De poti avea in suflet, mereu caldura verii<BR>S a poti sa dai la toti, minunea primaverii.<BR> S-aduni in inima ta toata iubirea,<BR> Cat poti sa dai si tu, la toata omanirea... LA MULTI ANI ! PASTE FERICIT
Trimiteti mesaje de Paste pe mail !
Votati! 

Sursa: vln   Categorie: Mesaje de Paste Nr. voturi Mesaj: 1 / Punctaj Mesaj: 3.00
cozonacul in cuptor, oua rosii-n cos pe masa, iepurasul e in zor, face curatenie-n casa! hristos a inviat din morti, ca sa ne dea lumina-n suflet, haideti sa il slavim cu toti, prin poezie si prin cantec! SARBATORI FERICITE!
Trimiteti mesaje de Paste pe mail !
Votati! 
 

151 Mesaje de Paste(16 pag.)
 
   
 
Aceasta este o colectie publica de mesaje SMS propusa de vizitatorii nostri. Daca considerati ca anumite mesaje SMS fac atingere demnitatii unei persoane nu ezitati sa ne contactati specificand acele mesaje SMS la care va referiti si argumentele dvs