SMS de Zi nastere - Mesaje  de Zi nastere - Top mesaje de Zi nastere

Mesaje de Zi nastere - Trimite mesaje de Zi nastere - Top Mesaje de Zi nastere

Home Mesaje de Zi nastere Poze-fun Mesaje de Zi nastere Bancuri Mesaje de Zi nastere Felicitari Mesaje de Zi nastere Povestiri Mesaje de Zi nastere Webmaster Mesaje de Zi nastere Mesaje

 
 
Mesaje de Zi nastere


 
78 Mesaje de Zi nastere (8 pag.)Sursa: aditan   Categorie: Mesaje de Zi nastere Nr. voturi Mesaj: 95 / Punctaj Mesaj: 3.24

Ce-i spui cuiva care a fost parte esentiala a lumii tale, cineva care te-a luat de mana cand erai mic si te-a ajutat si ti-a aratat calea? Ce-i spui cuiva care a stat langa tine si te-a ajutat sa cresti - oferindu-ti dragoste, putere si sprijin pentru a deveni persoana care esti astazi?
Ce-i spui pentru a-l instiinta ca e cel mai bun dintre toti si ca speri ca i-ai mostenit macar o parte din intelepciunea si puterea lui? Ce cuvinte ai folosi daca ai avea ocazia? Poate ai spune doar La multi ani, Tata, te iubesc!sperand ca va intelege. Tata mereu vei insemna enorm pentru mine. Fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca si fie ca anul ce vine sa iti aduca bucurie, fericire si voie buna.

Trimiteti mesaje de Zi nastere pe mail !
Votati! 

Sursa: grasu   Categorie: Mesaje de Zi nastere Nr. voturi Mesaj: 160 / Punctaj Mesaj: 3.21
Sa stii sa lupti cand vrei sa ai, sa nu regreti cind pierzi sau dai, sa poti urca cand altii te coboara, sa poti sa induri cind altii te inseala, sa poti zimbi cind inima iti plinge, sa-ti fie cald chiar daca afara ninge, sa poti avea dorintza chiar daca sunt clipe ce trec in nefiintza, sa poti trai cind lupta e pierduta, sa ai in viatza tot ce sufletul iti cere: credintza, dragoste, placere ..... LA MULTI ANI !!
Trimiteti mesaje de Zi nastere pe mail !
Votati! 

Sursa: grasu   Categorie: Mesaje de Zi nastere Nr. voturi Mesaj: 15 / Punctaj Mesaj: 3.13

Sa mergi pe un drum numit VIATA! Sa te impiedici de un ciob numit NOROC! Sa cazi intro prapastie numita FERICIRE! Si sa culegi o floare numita IUBIRE!!!

Trimiteti mesaje de Zi nastere pe mail !
Votati! 

Sursa: lili87   Categorie: Mesaje de Zi nastere Nr. voturi Mesaj: 10 / Punctaj Mesaj: 3.10
Frumusetea si gingasia acestui trandafir sa-ti umple sufletul de fericire, bucurie si sa-ti aduca mult noroc! Cu toata dragostea pentru tine, draga mea!
Trimiteti mesaje de Zi nastere pe mail !
Votati! 

Sursa: ady   Categorie: Mesaje de Zi nastere Nr. voturi Mesaj: 68 / Punctaj Mesaj: 3.10
As vrea sa existe pentru tine numai bucuri si zile senine astfel incat viata sa-ti para un vis al implinirilor tale, un vis din care sa nu te trezesti niciodata. Spera intotdeauna spre fericire, spre ceva mai bun. Speranta este singurul lucru pentru care se merita sa traiesti desi ascunde in spatele ei fericirea, fericire pe care numai Dumnezeu ti-o poate darui. LA MULTI ANI!
Trimiteti mesaje de Zi nastere pe mail !
Votati! 

Sursa: ciobanu   Categorie: Mesaje de Zi nastere Nr. voturi Mesaj: 30 / Punctaj Mesaj: 3.07
Dumnezeuu sa-ti de un curcubeu la fiecare furtuna.Un zimbet la fiecare lacrima. O binecuvintare la fiecare pas si bucurie in fiecare zi.
Trimiteti mesaje de Zi nastere pe mail !
Votati! 

Sursa: luci92   Categorie: Mesaje de Zi nastere Nr. voturi Mesaj: 54 / Punctaj Mesaj: 3.00
Daca as avea o singura floare pentru fiecare clipa cand m-am gandit la tine, m-as plimba in propria gradina.
Trimiteti mesaje de Zi nastere pe mail !
Votati! 

Sursa: mary   Categorie: Mesaje de Zi nastere Nr. voturi Mesaj: 43 / Punctaj Mesaj: 2.91
De ziua ta as vrea ca luna sa nu coboare asa devreme si cand coboara ea sa-ti aduca un cer senin si plin de stele... si prima stea ce-o sa rasara as vrea sa fie steaua ta... tu sa-i surazi ea sa-ti spuna: LA MULTI ANI din partea mea!
Trimiteti mesaje de Zi nastere pe mail !
Votati! 

Sursa: aditan   Categorie: Mesaje de Zi nastere Nr. voturi Mesaj: 21 / Punctaj Mesaj: 2.76
Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!
Trimiteti mesaje de Zi nastere pe mail !
Votati! 

Sursa: cioby   Categorie: Mesaje de Zi nastere Nr. voturi Mesaj: 23 / Punctaj Mesaj: 2.74
Iti doresc ca bucuria si zambetul sa nu-ti dispara niciodata de pe fata si din suflet, iar cei dragi tie, sa-ti stea alaturi mereu!
Trimiteti mesaje de Zi nastere pe mail !
Votati! 
 

 
78 Mesaje de Zi nastere(8 pag.)
 
   
 
Aceasta este o colectie publica de mesaje SMS propusa de vizitatorii nostri. Daca considerati ca anumite mesaje SMS fac atingere demnitatii unei persoane nu ezitati sa ne contactati specificand acele mesaje SMS la care va referiti si argumentele dvs